esmaspäev, 11. august 2014

No lõpuks! Saage tuttavaks - Lalylala!

Julgelt kuid, olen üritanud end kätte võtta, pigistada selle pisukese aega ja jagada kõigi Teiega oma värsket (no nüüd juba enam mitte nii värsket-mitu kuud juba ju) armastust amigurumi vastu. Tänu ühe otsatumalt andeka mustrilooja üllitistele olen lihtsalt armunud!

Saage tuttavaks- Lydia Tresselt ehk Lalylala. No vaadake seda fantaasialendu! Seda annet peab ikka küll nii ninast kui kõrvust välja ajama. No nunnumeeter on ikka nii sajaga põhjas kui veel üldse olla saab! No ja nii see algab....ostad ühe mustri, heegeldad paar jalga, selle armsa punnis kõhu....kui juba kokku õmblemiseni jõuad, on sõrmed villis, aga sellest hoolimata on lihtsalt VÕIMATU nõela-niiti käest panna, sest lõpptulemus võlub iga südame hetkega!

No te vaadake!!!!






 
 

 
 
Või äkki pooldate hoopis vähe rohelisemat mõtteviisi (:
 

 

Pean tunnistama, et esimene see siiski ei ole. Hoopiski kolmas, sest karu Bina no1 on end mugavalt sisse seadnud Portugalis ja teine ootab Ameerikas kannatamatult ühe pisitirtsu sündi. Kolmas nüüd lohiseb meie majapidamises ühel tegelasel kättpidi järgi ja tunneb end üsnagi koduselt. Aga neid tuleb veel! Sest hunnik erivärvilisi kehi, päid ja muid ihuliikmeid on ekstra neile armsatele elukatele eraldatud säilituskastis, ootamas oma järge ja loomingulist lähenemist.

It was not too long ago, that I found Lalylalas site. Yes! Just now! I cant belive it myself! Butb  now, I am literally in love with Lydiaś patterns. How could I not be! Just look at those lovely creatures!!!
All my knitting has fallen behind, because of my new found passion for amigurumi and the cutest crochet toys EVER! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

You may also like

.